meroyan

hola!

dah lama nau aku tak update belog.

pepagi tengah siap2 nak pegi keje,

kemain banyak nau idea nak naip kat belog.

bila dah sampai ofis.

tengok file keje.

tengok bos.

hilang.

idea terus takdak.

lari terkontang-kanting.

aiseh.

 

banyak sebenornya aku nak luahkan kat sini.

tapi mcm aku cakap td.

sekarang semua da ilang.

 

arini ada townhall office aku kat wisma HPA.

dah maleh aku nak pegi.

da bosan.

 

aku rasa ni 1st time townhall buat pagi.

jadi secara otomatisnya mak declare halfday morning la yer arini anak².

biasanye mak declare halfday noon jer.

Batting Eyelashes

 

tahap kebosanan aku dengan office,

oh silap aku rasa kalau dengan office..

tahap kebosanan aku dengan bos mangkuk hayun aku 0.5 lagi nak cecah klimaks.

bang*ng punya bos.

 

eh?

baik fullstop entry ni.

kalo tak,

panjang lebor aku duk maki dia.

 

sat lagi aku buat entry baru dengan tajuk baru yer.

haha.

 

 

 

 

meroyan?

lol.

 

 

sekian.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta