thecavesofgoldenroses

dari episod 1 lagi tiap kali tengok citer ni kat tv9, setiap ahad pukul 10mlm aku berniat nak update blog.

sampai ler ahad lepas dah episod 6 dah kot,

baru ler sompat naip sini ni ha..

 

citer yang menjadi ingatan semua gadis.

chewah!

aku igt dulu memula tengok citer ni masa sek menengah.

kalo tak silap,

tiap sabtu malam.

dulu kan sabtu malam ada English Movie kat TV2.

jadi aku dulu suka la konon2 usung buku bawak pegi bilik TV.

kalo tak silap masa tu aku form 2 kot.

punya la full dalam bilik TV masa tu tunggu Romualdo.

lepas kuar Tarabas,

ramai yang tunggu Tarabas pulak.

 

ramai & dah lama orang duk request suh tv tayangkan balik citer ni.

last2 tv9 jugak yang tayang.

 

since this movies was produced in 90s,

tapi gambar dia takdelah nampak old school sangat pada tahun 2011 ni.

nampak macam baru ler jugak.

 

kalo diikutkan 'kematangan' aku sekarang ni,

aku da tak pandai & malas nak layan citer fantasi macam tu.

jamjul pun mula2 tengok aritu dia cakap "karutt ler citer ni.."

tapi disebabkan aku feeling aku form 2 balik tu pasai aku boleh layan lagi.

dan sekali2 ngan jamjul layan.

tapi dia on-off je la,

tak macam aku terpacak pukul 10 tiap ahad malam.

 

ok jom kita main teka² gambo nak?

 

1)

brigitte-nielsen-072207

2)
KimRossiStuart

 

3)

nick rogers

 

4)

Martines-1



agak2 korang boleh cam tak insan² kat atas?

 

hihihihihihihi.

Comments

yatica said…
golden horses?? Golden roses la nor..
a m l y n y x said…
haha aku tulis horses ko wey? parokkk la.. suda tuaaa

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

benci.bilang.cinta

nasi berlauk kelate, anyone?