2018

Assalamualaikum



Its been few years aku tak tulis apa apa kat sini,

cemana boleh came across nak 'intai' blog sendiri tadi tah..

terbaca posts lama lama ttg hannahadelea

sedih pula rasanya.  

how fast the time flies.

dah besar dah budak tu sekarang. 

dah darjah 2. 

alhamdulillah, setakat ni masih survived di SJKC..

and actually, 2018 ni many big things happened in my life.

and today, my mode is being a mommy writer to my baby daughter, hannahadelea..

hannahadelea,
mommy loves you so much.
no matter what.

i hope one day, 
you can access and read all those things yang mommy pernah tulis/cerita dalam ni.

mommy dont think that mommy rajin lagi nak menulis/menaip kat sini lepas lepas ni.
faktor umur mungkin.

kat facebook pun mommy malas juga nak browse sangat, just like 3,4 posts then log out.

kat instagram je lah mommy rajin update about us. 

mommy harap ig tu takde kena hack ke apa, sayang tuu gambar almost 2k dalam tu.

all about you.
about mommy.
about foods.
about our activities.
all about us.

itu sajelah kenangan yang kita ada di zaman canggih macam ni.
browse gambar gambar lama di ig, tengok posts lama di fb.

dan paling menyentuh hati mommy, baca posts lama lama kat blog ni.

byk benda dah berubah kan hannah?

tapi sayang mommy kat awak tetap sama.

walaupun mommy garang, tapi percayalah lepas marah awak mommy mesti sebak/nangis.

ni tengah menaip sekarang ni pun, mata mommy masuk habuk sikit sikit.

tah nape touching sangat,

mommy harap bila hannahadelea mampu baca dan faham semua posts mommy dalam ni, hannah simpan lah ini seperti diari mommy. 

ada posts yang mommy baca tadi, mommy sendiri pun dah lupa sebenarnya tentang itu. 

jadi, dengan terhasilnya nukilan ini pada hari ini, 
mommy harap kita sama sama dapat mengingati kenangan itu walaupun tak semua, tapi sentiasa bersama sama.

mommy loves you
mommy sayangkan hannahadelea
you always be my baby.

mommy,
17/7/2018
Glenmarie.



Comments

Popular posts from this blog

[outdated] kronologi part i

nasi berlauk kelate, anyone?