*lol*

mode: perasan

Silly

 

how do u feel when your ex-boipren’s daughter/son’s name same with u?

exactly same.

 

mestilah perasan kan!

haha

 

tetiba aku nak perasan lebih arini.

 

sebenornya ada sorang ni aku tak la penah couple pun dengan dia dulu².

setakat minat dari jauh jer.

dulu dia pujaan ramai.

haha.

sebab tu la aku tak ske nak minat orang ramai peminat,

mesti berebut!

macam mat harun ajis tu.

LOL

 

pastu lepas abes sek menengah,

kira lost contact terus.

 

pastu sejak wujudnya facebook ni,

ada jugak mak cari dia uols.

tapi tak jumpa.

 

last² ada sorang member ni cakap dia dah ada FB account.

maka tadi aku pun belek² la FB dia.

 

sekali ternampak dia buh nama anak dia,

sebiji sebutir nama mak nokkkss.

 

pengsan!

 

aku pon tatau samada dia main buh je ke ada kaitan sikit² dengan aku.

 

aku bantai gelak dengan member aku pagi tadi.

lucu plk aku rasa.

Smug

 

sempat la aku browse sekeping dua photos dalam FB dia tu.

 

‘mujo tak kawen dengan dia. dah tak hensem’

 

ooops! larikkkkk.

 

HAHAHHA.

 

yes, entry hari ni adalah entry tak bermoral.

sekian.

Comments

a m l y n y x said…
ummi nazhan, ekekeke. mung xkenal kot. masa g kusus gapo tah dulu masa sek, jupo sano. sek lain lagi pun. kui3

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta