the system is locked, so…

bosan sungguh ler bila system locked.

tak leh wat keja.

document setambun elok je duk tepi aku nih.

 

bukan la aku nak bagitau aku workaholic walaupun ianya benar. hahahak.

 

aku dah boleh rasa aura serabut & tense minggu depan untuk menyetelkan semua documents ni At wits end

 

dari takde wat keja macam ni,

elok la aku balik duk rumah jadi surirumah kan.

 

lipat baju.

basuh baju.

sapu sampah.

masak-memasak.

tido.

kan?

 

*******************************************************

 

semalam pegi Townhall co aku kat Kompleks Seni Islam S Alam.

 

terlopong aku duk dengar apa Bro CEO nak citer.

last2 macam tak paham je.

nape tah?

maybe sebab apa yang aku nak dengar dia citer tak clear kot.

setakat kasi tarikh je.

Confused

 

******************************************************

 

baik layan gambar buah hati mommy…


cek mek dengan bestfren baru dia Love Struck

Image2221

 

Image2220

 


hannah adelea dah tak sabar nak join kakak² & abang² main playground…


 Image2215

 

Image2216

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta