no 7

7.

seven.

why 7?

 

sejak semalam sambil wat keje tu, tetiba aku noticed about my no 7. my handwritten for no 7.

 

maklum ler keja aku sekarang ada kaitan dengan nombor² & selalu la jugak aku menulis nombor² ni.

 

aku rasa dah lama aku tulis no 7 camni..

 

7 ii
mesti kena ada garis kat tengah tu. nape tah? rasanya aku practiced ni since sekolah lagi. sek men @ sek ren aku pun suda lupa.

 

masa tu aku pikir smart la no 7 ada garis kat tengah tu Big Grin 

 

tapi sejak semalam, aku rasa nak tukar la tulis no 7 ni macam biasa je. no more garis²!

7 i
lagiii hensem kan takde garis² nih.

tapi punya la payah nak menyesuweikan diri nak tulis no 7 tanpa garis.

dalam duk berhati-hati & taknak menggariskan di tengah tu, rupa²nya dah tergaris dah pun Not talking

 

tapi harini aku dah boleh buang garis tu!

yeay!

misi berjaya!

Party

Image2077 *bukti kejayaan pagi ni*

 

tapi aku yakin lepas ni tanpa kesedaran, aku mesti tergaris punya kalo tiba bab menulis no ni cepat² tu.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta