friday is today!

today is friday.

 

my tray is clean & clear.

 

no documents.

 

no documents means no job! Big Hug 

untuk pagi ni je lah.

usah disangka ‘cuaca’ best macam ni sehingga ke petang ye!

 

hari ni pun my officemates ramai yang on leave. ada pegi holiday & ada jugak emergency leave. kat row aku ni tinggal aku berdua je nak bergosip.

 

jadi kesimpulan yang aku nak buat kat sini adelah..

aku amatlah bosan.

 

bosan dengan ketiadaan orang kat ofis aku nih.

bosan dengan takde keje.

haishh Rolling Eyes

aku takleh bosan² waktu ofis ni..

 

workaholic kah aku?

hmm mungkin persoalan tu aku kena kaji balik.

 

aku kena belek balik Azam 2011 aritu.

adakah menjadi workaholic termasuk dlm list tu.

tidak mungkin aku rasa.

sebab aku tak pernah bercita-cita menjadi seorang workaholic begitu.

 

mungkin sudah tua terlebih dewasa?

 

.sudah dewasa untuk melayan forwarded email & forward balik kat kawan² lain.

 

.sudah dewasa untuk belek facebook berjam² melainkan online shopping Batting Eyelashes

 

.sudah dewasa untuk sentiasa berchatting

 

hmm..

 

tu pasal la aku cakap aku takleh bosan kat ofis.

 

sebab aku suda mula mengarut tak tentu pasal dalam ni..

 

baik aku gih cari keja berpekdah

seperti menjual preloved items di mudah.my, update pricelist dalam UcuEShop, pump susu, dan sebagainya..

 

sekian.

 

 

 

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta