pruMybaby

last month aku ada jumpa sorang agent Prudential. nak tau pasal PruMyChild punya insurans tu. nampak macam ok je kan. cover baby since dalam tummy lagik.

 

prubest-start-pruearly-start-prudential-agent-klang-valley *my love for you starts even before you are born.*

 

So, sebelum balik kampung aritu aku dah submit form nya. & by tomorrow kot Agent tu nak datang amik report dari O&G yang aku buat antenatal checkup tetiap bulan.

 

dalam entry lepas aku ada stori skit yang Dr cakap baby aku macam x besar mana kan? so, dalam report yang nak submit kat insurans tu pun Dr tu ada tulis..

 

pru

 

“baby slightly smaller”

 

haihhh. aku harap takde la big problem sangat pasal tu. aku tanya kawan² & bagitau mama pasal ni pun mama cakap takde apa² kott.. amin. hope so!

 

sebab tu la balik kampung haritu aku makan gila² sampai buncit perut! lol. nak timbang pun aku risau ni. kena diet sebelum next check up! hihi. & aku risau jugak kot² next checkup kang Dr risau sebab baby terlebih besar plk! hmm.. macam² kan?

 

cd installer printer+scanner aku tak jumpa² pun lagik. So aku snap guna handphone cam je la..

 

Image1004

*kad merah katanya*


Image1005e *mommy berdarah A+ve*


Image1006 *last scan img – masa 22 wks++*

 

Sooo sorry. not very clear la. biasala snap ngan handphone je.

 

**nanti mommy nak google la installer canon mp 145. mana tau kot ada dalam tenet. senang la skit mommy nak scan kat rumah nanti kan.. cd installer mommy tah kat dalam box mana laaa… haihh.**

 

nih masa 1st time mommy pakai dress pegi keje.. hiks (ini pun nak tunjuk ke?) haruslah kan uols. excited katanya pakai dress. biasa pakai slack/jeans je… ;)

 

30136_395241306099_776946099_3959817_1898152_n

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta