monday the mooooanday

saya bengang la hari ni. bosan tol! 

nape saya bengang?? saya pon takpasti. tapi saya rasa sebab²nya:-bengang1

1) saya malas bangun pagi *monday virus* 
 
2) saya malas mandi pepagi

3) saya malas pegi keje

4) tetibe heavy jammed plk pagi ni

5) masuk ofis je… tetibe saya terdengar message tone sama dgn saya! saya check hp xde plk message baru masuk. dah ler saya dengar hp tu dekat je ngan meja saya. :(( saya tak suka la kenapa orang ni suka tiru saya?? bukan nya dia tak pernah dengar bunyi message tone saya yang berbunyi hari² tu. banyak² tone dlm hp, dia nak jugak pilih tu. saya bukanlah nak berkira dgn dia tentang tone² ni, tapi saya bencilah tak suka lah macam ni. bukannya best sangat pon bunyi tone tu. & saya mulai syak dialah yang tiru tone² saya sebelum ni… erghhh

6) saya harap dah tak ada lagi perkara yang membengangkan spoil mood saya arini.

kenapa saya bercakap ‘saya’ arini?? huh! tak koserrr ok!

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta