*yawn*

huarghh! *menguap*

super sleepy.

kol 9 dah menguap. apa cite?

seminggu dua ni aku kena bangun awal. kampeni encik jamjul suda tukar ofc hour 8-5. ouch! sangat² unbelievable aku yang salu sampai ofis kol 9 8.31 8.45 tetiba masuk kol 7.30! cafe tak bukak pon aku pegi tolong bukakkan. jadi orang pertama beli breakfast! biasanya makanan dah abis aku baru sampai. tapi mujor ler aku bukan orang pertama switch-on lampu ofis. kalo tak, nak je aku mintak kunci pintu ngan guard satu.

owh! baru aku perasan seminggu skali sajork aku update belog skrg kan. bizi kah? hihik. bizi ngan bisnes. *perlu diberi perhatian! unsur² promote ada di situ & akan berlanjutan hingga ke akhir entry ihihihi*

bizi ngapdet pricelist, bizi curik cari gambar dalam tenet nak buh dalam eshop, belajar & amik paham dan kena ingat segala semua produk², brand². uhhh! ko ingat senang nak kaya??

tapi takpe, semua kita kena mula dari bawah. slow² lah kan. kalo kejap je jadik kaya, aku pon tak pecaya! hehe.

ramai tanya bisnes macamana?

Alhamdulillah, adalah hasilnya. rezki ada di mana². bagi bisnes yang baru nak mula macam aku ni, ok lah ada lah jugak sambutannya. syukur!

keje ofis lak cemana?

haa ni best nak stori. tapi aku malas taip panjang². seperti yang diwar-warkan & as requested by many staff, vss suda keluar. open to all. sape nak..sila amik, sape tanak amik… sudah, duk diam-diam.wat bisnes dalam ofis. aku? still in dilemma. this 20th is the last day to submit the form. nak smayang istikharah, tapi tak buat² lagik =p

laaa…taip tup tap tup tap, baru kol 9.30? huarghhh lagi!

lambat betoi nak kol 5.30 ni.

haa satu lagi aku nak stori. aku nih bangsa yang memang payah la nak bangun pagi. dulu alarm handphone Nokia je jalan ngan aku, skrg tak lagik! aku snooooooooooze sampai la dia dah tanak melalak. sian hp aku. majuk! aku pon cari la alt lain cemana nak suh aku tersedar, bangun & pegi mandi cecepat. maka inilah Alarm baru aku!

Alarm baru.


bertemu di lain hari la plk ye, sambil² tu sape nak kurus, sape nak cantik, sape nak sihat, sape nak wangi & sape-sape saje lah silalah lawat & membeli-belah di kedai saya ~

logo3

ucu-e-shop!

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta