PRICE LIST

Sorry guys, lama aku tak update blog. soooo bz.

last week balik kampong emegency sebab mak aku jatuh & tangan dia macam takleh nak straight. so aku balik jadik driver dia la. aku mai kL ari sabtu, gerak kol 1pm lbh kurang, jem di kuala krai! orang kuar nak tengok bendera kot.

so arini aku nak update price list produk² bisnes aku. insyaAllah aku akan jual online, tapi website still on progress. untuk 2,3 bulan pertama ni aku bisnes secara manual dulu. hehe. still delivery by hand! tapi kalo jauh² sangat, aku pos lah jugak.

so here’s the list!

Nama Produk

Harga Kedai (RM)

Harga Kami (RM)

DNAVECHEE    
1) DNHans

128

118

2) Aiedil

48

44

3) Dr Mas    
ATIKA BEAUTY    
1) Body Shaping Cellulite Hot Gel

38

34

2) Collagen Drink plus Vitamin C

60

54

3) Diabet

70

62

4) Halia Trimik

35

31

5) Kopi Sauda + Kismis

24

21

6) Krim Payuda

45

40

7) Perapat

45

39

8) Manjakani V-Gel

39

34

9) Pati Kurma Ajwah

39.90

35

TOK GURU    
1) Kopi Tok Guru

22

20

2) Kismis Doa Tok Guru

10

9

3) Illassaam

20

18.50

4) Mahabbah

40

36

5) Safarina

40

36

6) Salima

40

36

RZAC    
1) 24K Gold Moisturiser

29

26.50

2) Moisturiser Cream

17.50

16

3) V-Gel

25

22.50

4) Renewal Cream

39

35

TIA AMELIA    
1) Toner Penyegar

17.90

16.50

2) Krim Jeragat

29.90(5g) /
69.90(15g)

25.90 (5g) / 61.00 (15g)

3) Moisturiser

44.90

40

YUSMIRA    
1) Soy Collagen

49

43

2) Set Pencerah Collagen

128

112

3) Kapsul Pati Halia

35

30

4) Teh Herba Pati Halia

40

34

DUNIA HERBS    
1) Kapsul Pati Halia

39

32

2) Kapsul Mustajab

43

38

3) Losyen Mustajab

22

19

4) Day & Night Cream

35

30

DR ROZMEY    
1) Jus Diet Mate 5 (JDM5)

200

175

2) Gain 5

200

175

3) DR II

200

175

4) Espresso XY

200

175

SIREHMAS    
1) Pencuci Wanita Sirehmas

19

16.50

ONE DROP PERFUME    
1) Set Biasa (L/P)

40

37

2) Set Celebrity (L/P)

45

41

NATASYA    
1) Krim Herba (Malam)    
FZ’s    
1) Trial Pack (Set)

69.90

62

2) Sabun Kulit Kayu Manis

10.90

10

Lax 5

39.90

35

Lax 7

49.90

45

B’White

48

42

Sabun EUMORA 

95/bar

80/bar 

EziBreathe (Pil)

30

26.50

Lasindah Cafe

28

25.50

Susu Alpha Lipid

180

165

Biodex (Set Kehamilan)

431

381

De Putih (Set)

29.90

26

Gain Eight

39.90

36

Putri Lagenda

49.90

44

Natasya (Set)

103

97

**in red color are the HOT DEAL Products! Hurry, grab yours today!!!!!!

MOOOOOOOOOOOOOOORE PRODUCTSSSSSSSSS COMING SOOOOOOOOOOOON!!!

*its okay kalo produk yang nak takde dalam list, sms je aku 019.300.7546 bgtau nama produk. nanti aku dapatkan special price utk korang!

so belilah KATALOG aku yang dah lama ada di pasaran….

KATALOG aku? = majalah mingguan wanita @ malajah harmoni hehehe ;)

belek² katalog majalah tu, & kalo ada apa² berkenan sms je aku. harga lagi rendah dari harga di pasaran…

sampai sini dulu.

salam bisnes,

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta