entry bergambar ii

while waiting my supplier to send me the stocks, aku update la kejap blog. bukan nak wat keje ofis, tapi nak update blog! hahahaha. ya ampun!

nak buh gamba je. gamba yang menyesakkan napas aku.

13072009019 13072009020 hazab la sgt² jerebu kat shah alam! duk atas bridge dari s15 nak ke plaza alam sentral/pkns pon bley xnampak wisma mbsa/plaza perangsang. padahal tuh tak sampai 500m kalo xsilap aku.

nih plk gambar menyesakkan pandangan mata.

DSC03106

DSC03105

DSC03104

DSC03115

DSC03088

DSC03116

DSC03110
jem di kuala krai aritu. sebab ramai sgt yang kuar nak pegi tgk bendera. perang poster!

& ni as a support from jamjul sebab aku wat bisnes :p

thank you thank you thank you!!!

kawe akan nego ssungguh laaa…

heheh bley speaking gitu ngan dia?

Pic_018 *kalkulator kuning utk aku kira untung-rugi milik mr bos ;)*

sekian, terima kasih.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta