please don’t read!

WARNING! Entry hari ini ada sedikit berbaur kemarahan yang amat. So digalakkan sesapa pon tak payah amik pot entry ini. Ianya sekadar penulis nak meluahkan sesuatu yang terpendam sahaja.
Terima Kasih.

Sorry just a short entry.

sentap!!!

ada orang pandang aku nak bukak kedai (cita-cita sebelom nih) kat kampung sebagai satu perkara yang hina okeh!

buat² bising kononnya SATU KAMPUNG sudah bersuara yang aku akan balik duk kampong. so what???

aku tak paham okey!! apa masalah lu aku nak balik duk kampong? ada aku pinjam duit lu?? be positive la wei! takkan orang nak balik buat bisnes kat kampong lu pikir orang tu suda papa kedana. kalo buat bising mengatakan perkara baik ok lah, ini buat bising seolah² aku nak bukak kedai arak, nak buat jenayah!

orang kampung pon suda open minded, lu sorang saja yang masih CLOSE MINDED!

aku harap lu yang close minded baca entry ni. jangan pikir keja gomen dah rasa steady. dah rasa kukuh. pegi mampus!

aku memang marah hari ni!

sorry to all open-minded-readers, saya tak bermaksud nak cacimaki kat sini, tapi orang bodoh tu buat saya hangin! suda lama saya tahan, tapi tak tertahan jugak akhirnya.

Sorry again.

Comments

dayana said…
aduyai...dek jgn marah2 taw! sabo jelah k..but its ok if u nk melepaskan perasaan...at least bila semua kemarahan itu keluar u akan rasa tenang kan...doa2 jelah org yg bergosip itu sedar akan kedengkiannya itu...
Aimi A.Z said…
Sungguh close minded betul orang itu. Dia takde keje nak buat la tuh yang menyibuk dan melalak tak pasal-pasal. Dengki bila orang berjaya. Ish3x....
Ct Marina said…
pehdulikkan cakap orang nor! yang cakap tu kat situ jugak tak kemana-mana pun dengan cakap-cakap die tu.

nor pulak jangan carried away dengan cakap-cakap orang. proceed dengan plan dan usaha nor. ape yang orang cakap-cakap tu ingat dan jadikan macam pencabar untuk nor.

orang memang pandai cakap-cakap
MekLoM said…
Beb, gi mampus la org tu. Dasar dengki. Tadak duit wat cara tadak duit. Sampai mampus la lu keje dgn org jadi kuli kokot taik!

Wah aku pulak yg emo apehal?
f R i h A said…
xyah layan...tu ayat2 org dengki ja...
a m l y n y x said…
thank you for all OPEN MINDED READERS for all support!
nanti i komen pjg2 later oke.

*currently at home, sebab mama i jatuh aritu. sgt sedih. & alhamdulillah she is doing fine now. pray for mama oke!
tQ ;)
a m l y n y x said…
k dayana - yes, atleast suda bley cool sket lepas release all the angers here. hehe. lamo doh tlg doa ko ore tuh kak, xse beruboh lg. duk dekki x abis dio tuh!

aimi - i love ur word 'melalak'. yes suka melalak tau org itu. pantang org nak maju sket, dia suka melalak. tp fyi, dia juga akan melalak klu org mundur dr dia. melalak mengatakan dia sgt MAJU & KAYA. ouch!

k.ina - thanks again for the advise. ye, sy malas nak carried all those sampah things! hehe. tp nak lah jugak menjerit kat sini sbb kita xpenah kacau dia, dia cukup suka kacau kita. yes, nampaknya dia xkemana2. keje2, sampai masa pencen. dah tak lama tuu nak pencen! kita tgk apa dia buat nanti!

meklom - ye sy suka awk tlg sy emosenel okeh! sila beremosi lagik. mok aku kato dio behi jaga tepi kain ore sgt sbb kain dio sdiri sgt BUSUKKKK oke! hahaha itu adalah ayat asal mok aku! :p

friha - mmg xmau layan, tp harap2 sgt dia baca blog supaya dia akan terasa & sakit hati.

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

benci.bilang.cinta

nasi berlauk kelate, anyone?