a SONG tag

tahun ni aku suke buat tag… sila tepuk.

tag ni plk bukan ditujukan kat aku pon, tadi aku baca kazen aku punya blog & rupa²nya dia buat tag yang dah lama aku carik. aku dah niat dalam ati kalo jumpa tag ni *actually dulu aku penah tengok tag ni, tapi masa tu takde hati nak buat, skrg baru terhegeh² nak carik* aku nak buat tanpa segan-silu w/pun takde orang tag-kan aku. boleh?? hehehe.

RULES:

  • Put your iTunes, Windows Media Player, Realplayer etc. on shuffle.
  • For each question, press the next button to get your answer.
  • You must write that song name down NO MATTER HOW SILLY it sounds.
  • Put any comments in brackets after the song name.
  • For best result,put in various song from various singer at least 50 songs

1. If someone says, "Will u marry me..." u say?

The Man Who Sold the World (Nirvana) – hahaa yes! that man who married me already sold his world to me…

2. How would u describe urself?

Thanks for the Memories (Fallout Boy) – segala memori tentang diri aku terpahat elok dalam sanubari. gitulah.

3. What do u like in a girl / boy?

How Do I Breath (Mario Wynans) – yes dia *en jamjul* la yg buat aku bernafas lega kat muka bumi ni. hikhik

4. How do u feel today?

Aspalela (Apek) – hahahha amik ko feeling Aspalela arini okeh! ko jgn memain..!

5. What is ur life's purpose?

In Between (LP) – for better & worst katanya. tatau yang mana satukah?

6. What is ur motto?

Perhaps, Perhaps, Perhaps (Cake) – amik ko. 3x katanya perhaps..

7. What do ur friends think of u?

Puji-Pujian (Raihan) – sume kawan² i puji-pujian gitu kat i..klass! makaseh la sume..

8. What do u think of ur parents?

Hey Jude (The Beatles) – apakah??owh no komen!

9.What do u think about very often?

Forever (Stratovarius) – forever young kah?? semua la forever oke..friendship, relationship forever ever lah ok. angan² pon forever je kan..

10. What is some good advice for me?

I’m With You (Avril Lavigne) – yes! by hook or by crook, i am always with u..ahhh

11. What do u think of ur best fren?

Kau Ilhamku (Man Bai) – ahh klass gitu..korang ilhamku! *Ilham nama anak buah aku*

12. What do u think of the person u like?

Bukan Di Sini (Sofaz) – bukan di sini maksudnya?? bukan ki** di sinikah? matilah i..larikk

13. What is ur life story?

Sahabat (Aizat) – hik. story sepjg hidup i sentiasa perlukan sahabat. hmm..

14. What do u want to be when u grow up?

Anyone (Roxette) – haha mengena nih aku rasa. jadilah sape² je..uhhh

15. What do u think of when u see the person u like?

Seribu Tahun (Imran Ajmain) – waaaahh tgk je en jamjul sudah feeling mau idup seribu tahun lagi gituu..hikhik

16. What will u dance at ur wedding?

Graduation (Vitamin C) – uhh tiada komen lah.

17. What will they play at ur funeral?

Junjungan Mulia (Al-Mizan) – ahhh kena sangat. soklan & jwpn yg sgt matching! jgn le main² masa funeral, tak baik!

18. What is ur hobby / interest?

Berdua Lebih Baik (Acha Septriasa) – hihi iye betull. hobi sy berdua lebih baik. tanak org lain kacau². nyemak je..

19. What is ur biggest fear?

Teenagers (MCR) – ohhh tidak! aku tak takut jadi teenagers. *skrg pon aku masih teenagers okeh*

20. What is ur biggest secret?

Gone (N’Sync) – aku hilang ke manakah??

21. What do u think of ur friends?

Like A Boy (Ciara) – zaman dulu² mmg la aku suka kata kwn² gegirl aku mcm laki tapi skrg dah besau.. tah ke mana kwn² yg salu aku kata dia mcm laki tuh ilang…

22. What did u do last night?

Mirror Mirror (M2M) – hehe iyelah i tgk cermin lps mandi tu..

23. How would u describe ur mom?

Tanpa (Sixth Sense) – yes mama! tanpa mama siapalah amlynyx. i love u mama! mwah. *homesick sat*

24. What do people assume when they first look at me?

Boys and Girls (Good Charlotte) – ahh mereka igt aku apa?? pond kah? jap boy jap pmpuan, i tulen gegirl okeh! hik

25. Will I have a happy life?

Minority (Greenday) – uhhh tanak laa..aku nak majority hidup aku sentiasa happy. taknak happy sket² je…

eh 25 Q’s je?? ala..tanya la byk lg.. aku enjoy la buat benda alah nih..hahaha…

aku nak tag…

mOmmyOtai

hot-sweetmama

c9h9y9

eriey3

cik-ixora – kalo u ols larat la okeh & tiada efek bg bby u ols..

& sape² yang berminat nak buat tag ni..

enjoy~







Comments

cik_ixora said…
u ols! ahaha gano ni..lagu dlm media player mak ade 10 sajok! ahahahaha nk suko! nnt mak try ye..naka la pulok..skang jugak mak donlod lagu ikut soklan we ols ittew :D buless?
nuryah said…
huhu panjang gilos...payah lak tuh..taun depan blum tentu buleh siap ni nor.huk huk :p
a m l y n y x said…
cik-ixora - okeh nti u ols donlod manyak2 deh lagu..amik hok jarey bena dengar tuh..ala2 lagu zaiton sameon ko..br best! ahahha.

nuryah - kak yah, sedey molek msk thn dpn siap. wat so soalan sari start arini. nih br bln 1. hehehe
chaiyok2 sume..!
Mama Danish said…
wah kna tag gtu..uhuks soklan die payoh nyosss..nati deh nor..tok dan lagi nih nk wat..tol la kate kak yah thn depan kot siap..hehe

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta