kisah w.bloggar & ofis

hmmm...now i am typing this entry using w.bloggar. actually try & error phase baru ler. tima aseh yang tak terhingga kepada mommyLyna sbb advice aku suh guna benda alah ni dengan pesanan...
dulu aku ajin doh wei install blog desktop editor yg bernama BloggerForWord tapi aku tidak menggunakannya.. ohh itulah aku
arini aku malas nak citer banyak sekadar nak bgtau aku SEKALI LAGI berpindah-randah smlm. sgt bosan bila kena angkut barang p-mai-p-mai. tapi at last, setle jgk. meja pon aku dah kemas² ayam. ada lg barang dlm satu kotak tu aku tak buka. dalam tu ada files je aku rasa. malaih ler aku nak bwk kuar kalo xde kegunaannya. menyemak je. kali ni tempat aku dah tak bleh feeling² angkasawan yang boleh tgk langit sgala² tu. skadar tengok kepala itam yang banyak dan sedikit pemandangan yg tidak best dari cermin tepi yg sgt jauh dari aku. suasana seolah² tidak best langsung kan? memang tidak best pon. ditambah lagi kedudukan meja aku di muka pintu.

dari sudut positifnya bagus la kan senang kalo aku masuk lambat terlewat masuk ofc. kalo kat transit room dulu yg aku pon duk kat tepi pintu kena langkah dalam 3,4 langkah trus sampai tempat duduk aku. tapi skrg selangkah trus sampai. wahh di muka pintukah tempat duduk aku?? seolah²nya macam tuh la.. kalo nak pergi toilet ke nak gih pantry ke nak g jenjalan kuar sat ke mmg best la duk kat pintu nih.

dari sudut negatifnya...ahhh orang salu kuar masuk pintu tu wpun pintu tu bukan main door. sgala perilaku aku boleh dilihat. uhhh sungguh tidak menarik.

bebila la kalo aku berkesempatan snap 2,3 keping gambor kat tempat baru nih...

again.... Nandre, Kak Lom!..mmuahh. i know you love me!!

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta