TAG


entry pertama aku pada tahun 2009 *ohh pls skip entry aku smlm. anggaplah ini 3ntry pertama aku utk 2-0-0-9 ini* ni akan dimulakan dengan tag (s). ada la 2,3 tags aku utang dengan cik-ixora, mommyotai, hot-sweetmama & c9h9y9. aku mulakan dengan yang senang dulu la ye..

1st tag ni dari mommyotai & hot-sweetmama . *ghupe²nya tag yg sama aku kena. so senang la sket kan. save idea i..hihi*

T&C:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yangmenyatakan


"anda telah di tag - sila layari blog amlynyx untuk mendapatkan award anda".


pemberi award ni kat aku dua orang. so sah² dan nyatalah skali blog aku memang cute kan. hahaha matilah perasan! thanks to mommyotai & hot-sweetmama. both of them were my seniors in sec. skool. both of them jugak dah jd mommy & mama. anak² pon cute & hensem skali.

10 fakta / hobi tentang amlynyx:

1) anak bongsu

2) wife to jamjul

3) homesick-ness *tapi takdelah sampai nanges bagai okeh* cuma tak bleh sunyi mulalah aku feeling rindu²an kat makbapak aku

5) sangat emo bila tengok cite menatang² yg dibuli & orang² tua cum ibubapak yg terseksa *menatang di sini membawa maksud kucin, anjing, kura-kura, kuda. ulaq & d geng aku kureng minat*

6) aku tidak pasti adakah ini perubahan hormon ketuaan dewasa. aku suka sgt tgk dokumentari mcm national geographic. *kecik² dulu takdelah minat sgt*

8) suka tgk sume movies adam sandler. american pie anyone?? *hehe*

10) paling takut kat ulaq

11) manja TAPI degil. camano tu?

15) malas kurang rajin bangun pagi

eh eh dah 15 facts dah tu...so aku stop sini dulu la ye... hehehe

hah?? 10 orang ke nak bg tag ni..aiseh jap pk..

a) cik-ixora

b) waniey185

c) kierinz

d) ila-k

e) sape² je lah yg nak buat tag. jgn lupe mention nama aku ek dlm blog korang kalo korang wat tag ni *hahaha mak suka mak suka promote gitu*

sekian dulu utk tag ni.

p/s: cik-ixora mak masih utang uols punya tag ye. mak penin la nak jawab soklan subjektif gituh. yang soklannya satu sajork, tapi kena list pjg. mak nan ado idea.

Comments

ila said…
hi kak...
thanks le tag ila
x penah wat pon tag2 nih
eheheheh..
salam perkenalan jugak...
take care ;)

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

benci.bilang.cinta

nasi berlauk kelate, anyone?