frust kah aku?

tonite june 19th, me n my asben got invitation to the palace of golden horses (POGH) for an hour grand tour. but last minute he have something else to do tonite. owh. xbleh la aku merasa jalan2 dalam hotel 5stars tu, opss 5 or 6 i am not very sure. aku pon xtau la this one golden opportunity ke apa, tp kakak aku penah cite dia penah attend grand tour kat POGH ni, mmg best. tp kena belagak org kaye giler la..hhaha. yang tu aku boleh je buat. tp yg plg best dia akan bg free voucher utk kita staying kat mana2 dia punya hotel dlm mesia ni. yang tu yang aku nak sgt tu..tp nak wat cemana kan, takkan aku nak pegi sorg2 plk. so persoalan tajuk aku td tu, aku boleh jawab "aku x lah frust sangat." sebab nya..haa mai aku list kan sebabnya... :

1) dah jimat duit minyak aku. dari s alam nak ke seri kembangan tu boleh tahan gak tu. tmbah2 lagi hrga minyak yg makin sundel sekarang kan. arhh, xnak la bincang psl minyak lagik. sasau la aku kalo dskas benda tu.

2) jimat duit tol. aku pon xbrp pasti tol brp nak ke sana. spend la RM10 pegi-balik.

3) boleh rest kat rmh awl2. (tp x best jgk sbb asben aku xderk. kol 11 mcm tu br balik..huhu)

4) boleh tgk tv.

5) boleh tido awal.

6) xpyh berpura2 kat POGH tu.

7) .....

tah le malas nak pk lagik apa faedahnya kalo x pegi grand tour tu. tp bila aku tgk2 balik aku nye reasons kat atas tu mcm saje2 nak sedapkan ati je kan sbb xleh pegi sana..uwaa, matilah mak hipokrit katanya. hik.hik..

Comments

Anonymous said…
Salam singgah :)

http://www.qistina-collections.blogspot.com/

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta