sundel sangat!!!!

nih aku memang tengah geram nih!! geram dgn perkara yg hangat diperkatakan skrg..

sebelom ni aku isi minyak keta aku RM 60 full tank. tp smlm 1st time aku buh lps smggu gomen b*** naikkan rege minyak RM 2.70/liter, full tank keta aku RM 95 oke!!!! naik RM 35 tuuuu...bodoh sesangat!!!

aku benci!! benci!! benci!!

arghhh cemana aku nak ilangkan benci nih..jom kita pegi urut kaki secara reflexsologi (eh betul ke eja ni..lantakla kan) oke di Bintang S7.

mcm biasa aku x snap gamba pon. tapi best sgt urut2 kaki tu. 40mins RM35. murah le aku rasa. memula tu aku rasa takut2 gak sbb takut sakit. aku tnya akak urut tu dia ckp kalau ada penyakit mmg sakit. aiyak! memula dia suh rendamkan kaki dlm ayaq suam. arhh lega. sian kaki aku kerja keras selama idup 26tahun ni, tp aku xpenah sgt nak manja2kan dia. isk2. lps rendam kaki tu, dia tepuk2 tapak kaki dan betis aku. then dia sapu losyen dia (losyen tu mmg utk urut2 reflexsologi je..) mujo bau losyen tu wangi. kalau bau cam minyak bijan (oppss!!) maunya aku xjadi mengurut tu. aku ckp kat akak tu aku sakit tumit. dia ckp tumit ada kaitan ngan rahim.. huhu ngeri je bunyi nye. asben aku kat tepi dah tutup2 muka, dia lagi penakut dari aku. dia cukup pantang dgn bab2 sakit ni, trus dia rasa ngeri mcmana tah..huhu. lps tu akak tu pon urut la seluruh kaki kiri dan kanan aku nih. mmg best oo. wpun sakit, tapi rasa lega sket. aku rasa mcm nak belajor je urut2 refleksologi nih. then, akak tu ckp amik la pakej urut bahu dan kepala sume skali RM50 je, 1jam. aku pk2 balik y not kan? oke jgk. masa dia urut bahu oke lagik, tp time dia urut kepala aku. mcm org gila tgh mengamuk dia buat kat aku. dia tarik2 rambut aku rasa nak tercabut rambut2 aku. tp alhamdulillah, aku rasa ringan sket lps tu.

yang si asben aku nih memula xnak buat, skali tukang urut laki sampai. dia pon trus nak try gak. masa aku tgh diurut tadi punyalah dia konon bg nasihat dan kata2 peransang kat aku bila aku ckp sakit, "sabaq yang, sket je tu. biasala awak x penah buat lg kan, mmg cmni rasanya. tahan sket je..". tp skali dia kena, haaahhh x tercakap dia masa kena urut tu. menggigil siap sbb sakit sgt!. peluh2 abish kuar wpun dlm aircond. aku nak gelak masa tu pon aku sian plak kat dia. aku tahan je la kan..hihihi

tp pg ni, aku replay blik kejadian smlm. heheh. jahat sgt bini dia ni kan.

alhamdulillah, bangun pagi ni aku rasa tubuh aku ringan sket. tumit pon dah kurang sket sakit2. husband ckp kalo oke, sebulan skali abiskan RM100 utk 2 org, y not kan? bukan membazir, utk kesihatan diri jgk.

so korg, leh la try2 cari urut refleksologi kat kwsn korg, mana tau leh cuba..

Comments

wanza said…
salam jiran..lama tak nampak no..kindly visit my blog also neh..hehe

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta