lunch hari ni..

salam all..waa aku rasa arini la ari paling best aku. bos xdak pegi jepun, Kristians plk dpt half day leave sbb Easter Day arini. so dats mean xdak org la lam bilik aku nih. aku n ina jerk. so alang2 dah xdak orang, aku pun apa lg tutup sume2 folder yg ada kaitan kerja ngn aku, dan aku bukak website jerk..men game..dgn kata lain buat kerja x pekdah je la arini..hihi gaji butakah aku??hik.no komen la u ols..

lunch arini aku gih kLcc u know.lunch kat sana katanya. kebetulan exOpismate aku dulu ajak jumpa kat situ, apa lg aku stuju la. aku mmg pantang sket bab2 Jumaat ni, biorle xleh rest lelama pon, tp aku stay buat opis ni mcm bapak aku punye.jumaat je aku p jenjalan, masuk kol 1.30, kol 2..hihik.org len wajib masuk kol 1.aku?lantak la kann..

lunch tu lps dscuss ngn kwn2 aku..kitaorg decide mkn kat foodcourt je. Signatures foodcourt kat kLcc.mak aihhh...ramai benor manusia mkn situ..siap brebut tmpat duduk lagik aku.berebut meja mksud aku. lps mkn, jalan2 klcc. kwn aku sempat la sambar spek mata n jam vincci. jln punya jln..laaa dh kol 2 la u ols.mula la kelam kabut aku nk masuk opis. mujo la kwn aku sorg tu mai ngn keta. smpai2 opis..hihi dh kol 2 lebih. yg sonoknye aku masuk2 je opis..sekor buta pon tarak. ye la laki x balik lg smayang..yg pmpuan tuh..lerr aku igt kan aku le last masuk. xpe2, lps ni aku kena lebihkan lg aktvt aku...masuk lmbat2 sket agi..hihihihi

skrg aku tgh countdown masa nih..nak balik..oo malas la aku nk duk lelama kat sini time xde kije nih. lg 1omins nk balik, rs mcm 1jam lg tu oo..yg best nye wiken kali ni sbb aku amik cuti senin dpn..gih renew roadtax katanya amik cuti smpai sehari.hihihh.

tup tap tup tap, dh setahun la elmO aku tu ye..ehh kejap je. rasa mcm smlm baru pegi amik dia kat bt. caves tu...mmuahhh syg elmO..

oke la sblum aku undurkan diri, aku ada nk share gmba kat korg.. geli ati aku tgk kannya.

nti aku nk pegi soping kompleks la..cr shampoo tu ada jual x kat sini..nti nk beli satu.

till then..tata! ;)


Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta