hari ini...

salam hi all...waawawaa..lame gila aihh aku x hapdet blog haku nih.xtau apa dh jd dh kat sini kan.klu padang tu, dh tumbuh rumput paras dada dah ni klu kena tggal lama2 ni kan..hihik.last aku hapdet..erm september 2006 tu.aiyoo!! 5mhths agoo tu.nih dah feb 2007. end of feb.. bukannya aku xde cite2 menarik sepjg tempoh 5bulan ni, bukannya akuxde masa nk mai hapdet blog nih..bukannya..bukannya...arghh bukannya apa!aku malasje nk mai hapdet.kui3. msti org ckp, apa la aku nih, org nk ada blog, ko pon nk ada blog,tp mls nk hapdet.tahle aku malas nk taip2 la..klu boley aku nk ckp2 guna speaker,pastu trus tertaip kat sini..hihi.ada ka mcm tu?aku rs ada la.sb dulu lecturer aku penah citemmg ada software/hardware cmtu..ish..nape la aku nih makin mls ye.smpaikan menaip pon malas..hampagas tol aih!aku pon xtau apa yg aku rajin skrg ni...erm rajin pe ye..jap aku pk.rajin tgk cite fashion ous kot..hihik.xyah pk la apa yg aku rajin nye..xde bende aku rajin..hihiso alang2 dh mai sini n taip2 ni, aku nk cite la perkembangan aku. perkembangan fizikalnyemcm biasa la..aku rs makin sihat..huehuehu. ya ka??tah la..perkembangan lain nya.aku nk crik keja lain.dh berkurun aku nk cr keja lain, tp xdpt2 jgk.rezki aku masih d sini.dh bosan la duk sini.xsyok la..(apa2 pon, credit tu boss aku la sbb aku kije ngn dia laaku leh byr keta aku bulan2, leh shopping, leh byr sewa umah, etc...) hehe tnks boss!sape2 ada tau kat mn ada keja 0, do tell me k!erm perkembangan pe lg ye aku nk cite..byk lg sebenornye..tp sbb aku rs dh mls nk menaip..so aku tangguhkan dulu la ye.smpai satu masa aku cite lagi..see u in next 5 months..hahah.
till then, buhbyee.. ;)

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta