hmm... II

today is friday, so d men is not around including my boss!so, leh la aku merayap sat kat sini..lg pon xdak hape sgt nak kna wat pon.. (although i need to attend meeting @1500 n prepare for presenting of my proposal bcoming monday..huhu), tp small matter la kot.bkn big project lagi maa..

actually, dis moning around 1030-1200 aku n george dah attend meeting tuh.dat meeting juz wanna gif briefing to both of us about W**P**..george tuh xpelah, atleast dia dh ade manual n a programmer, aku nih??dh la manual pon xdak,1hape pom xtau..(fresh grad katakan.. :D hoho..). aku mula2 meeting ok lagik, dh lps 1hour, menguap sampai ber ayaq mata2 nih..dhle sejuk..bising ngn construction bangunan kat tepi tuh lagik...aduii la!!mengantuk gile siot..boss tanya..understand?? aku punya la hangguk kalah hape name menatang yang suke hangguk tuh?? alah, rupe dia mcm iguana tu lee...ehehee..skali dia tnya nak teruskan ke after lunch, mujo si george jwb after lunch..huhu mujo ade mamat tuh..nih nak stenbai meeting plk nih...

c ya!! ;D

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta