hmm...

hmm...dah lame rupanya aku tak blogcirsing kat sini..aku pon xtau knape..maybe faktor utama aku sbb laptop kesayangan aku tu kot...keypad dia punya la 'sensitip' sgt..sampaikan aku nak taip pon x syok..korang maybe xphm kot hape aku kata nih..hanya org yg dh biase guna laptop aku taula cemane..huhu..

hmm..apa yg nak cite ni ekk?actually, belambak aku nak story sebenarnye.yelah, almost 2month aku x hapdet nih..ok lah..last aku post dulu on may 26..2days after that aku p kedah for my bro's wedding day..kat sungai petani nuh..adala kitaorg duk 2,3 ari kat sana. yelah, mesti kena balik cpt sbb nak prepare utk majlis kat umh plk kan..on june4 tuh majlis kat umh aku la plak..mama ckp xmau buat majlis besor2 sgt, tp aku nmpak ramai la jgk yg dtg..nampak happening gitu!! eee..syok ler aku skrg, sbb aku sowang jerk lg yg single/solo..ramai yg duk nyakat aku masa ceremony abg aku tuh..diowg usik2 aku "..bile nak kawin.." ehehee...mama aku xleh nak kata hape dah..dah mmg bnda betoi..aku pon bukannya 'kecik' lagi...huhu... n then, lps majlis selesai, aku rs mmg cukup lega sbb usaha aku nak carik keja dh x t'ganggu lagik..syok2. (oh yup!actlly, aku dh resign dr cmpany arituh...) Byk gak aku dpt offer keja nih..opSS!! offer intbiu..d sbbkan aku terlalu letih, aku dah lepaskan peluang aku p amik PTD's exam kat UIA arituh.. majlis june4, aku kna mik test tu june7&8, mn sempat siot!nak stdy skit2 lagi..prepare lagik..aduii!!tp aku redha la sbb mayb bkn rezki aku lagik. kalo ada 'jodoh' ngn keja tuh, insyaAllah ada la...

finally, aku dtg kL ngn akak aku with d nephew&niece. akak aku sj nak ajr diorg naik bas..punyela 'liar' diorg kat ats bas tuh..penin aku!!n mase kat kL nih la alhamdulillah aku mmg dpt byk offer intbiu.. n lastly aku dpt gak kije kt cmpany d kL nih (x jauh dr my 'late' company..) cmpany org melyu n bkn pure IT, buat offshore, commisioning,bla..bla..tah hape lagik la.aku mmg x phm daa..tp aku kat bhgn IT la..aku dgr cite cmpany nih suka bg dianye staff esplly IT staff travel cum out-station..uii, toi ka hah??syok..syok.. :P

okey la wey, aku nak sambung keja daaa....sbnrnya boss aku xdak arinih, meeting kat jb, tuh yg aku siokk sgt nih lepak kat sinih...tp, esok ada proposal yg harus d bentangkan..argghh..




Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta