fake emails

bosan betul dengan spam emails ni kan.

yang aku dapat arini, dah la spam..fake pulak tu!

 

sebab musabab aku kata fake adelah..

 

fake1

 

mak tak pernah ada bank account di public bank pun.

 

pastu pulak bila letak cursor kat CLICK HERE tu..

 

fake2

 

itu yang kuar.

 

even kalau yang ada acc public bank sekalipun memang tak akan click punya.

merapu-rapu link yang diberi.

 

kenapelah banyak lagi spam @ fake emails mcm ni ye?

walaupun sekarang net user lagi cerdik untuk menilai mana yang betul & mana yang tipu,

tapi makin banyak pulak benda2 macam ni timbul.

 

ini pun satu lagi.

fake3

 

haihh la macam-macam.

agak-agak ko banyak sangat duit tatau nak campak ke mana,

sedekahkan aje.

aku tengok manusia di bumi ni banyak lagi yang papa kedana,

kebuluran sana sini.

 

 

 

 

sekian aku meraban arini.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta