*tweet..tweet*

Twitter Icon

 

 

semua orang dah lama bertwitter.

nape tah aku baru nak active.

actually aku dah lama ada twitter account ni.

tapi tetiba rasa jakun nak guna benda alah burung twitter tu.

tak paham konsep cik burung tu kot..?

 

sejak layan nora elena dua menjak ni,

tetiba aku gila plk nak bertweet-tweet.

 

bila dah active bertweet-tweet ni,

eksyen katanya duk tweet-tweet retis je.

hihihi.

 

makin dekat dengan retis.

retis yang mak minat sajork.

yang tak best tu, takdenya aku nak follow.

tu pun ada few retis aku nak unfollow balik.

matilahh statement!

 

dulu aku sangatttttt tak paham benda alah nih!

sekarang,

 

mak LIKEEEE noks!

 

matilah outdated.

 

hiks.

 

jom follow mak….

 

 

Twitter Icon 
just click this bird!
atau click kat blue-bird kat belah atas-kanan ni..
 
Peace Sign
 

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta