paintball

mommy main paintball??

 

iye.

jangan tak pecaye!

Batting Eyelashes

 

last week, 03rd March, nama aku masuk dalam list join outdoor actvt ni.

haihh cemano la ghupe paintball tu kan?

 

aku imagine macam padang luas, ada block besar2 tu je.

sekali, hamik ko!

dalam hutan katanya.

erghhh.

 

punyalah aku blur bab game nih.

masa team leader & other members tgh susun strategi, lagi seminit game nak start pun aku bleh blur lagi.

 

leader siap tanya aku nak jaga tang mana.

aku jawab belakang pokok je Silly

 

semua team ada 3 game. 1st game aku berjaya keluar dari game tanpa ada kesan tembakan. suci!

 

2nd & 3rd game, kena tembak kat jari kecik belah kiri.

satu lagi atas tulang buku lima.

jugak belah kiri!

 

masa 1st time kena tembak kat jari kiri tu, aku boleh gerak2kan jari dulu kot2 la patah Laughing, then baru la shout “OUT!”

 

masa last game tu, yang lawak aku & sorang team member je lagi tak kecundang.

nak gih raise flag kat tengah² medan peperangan tu.

brader tu dah takleh gerak sebab bullet dah habis.

aku plk duk nyorok belakang bangsal buruk, tak kuar2.

takut!

Big Grin

 

tapi best jugak rupanya game ni.

tapi kalau nak ajak pegi main lagi tu..hmm.. aku pikir 25x jugak kot.

 

SONY DSC

 

030311-424


SONY DSC

 

ko ado??

Monkey

 

 

 

p/s: next month ada aktiviti menjelajah negeri lain plk ni. cemana la ni travel ngan semek kecit tu? harap² Allah permudahkan lah. amin.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta