cuti. lagi?

esok mommy cuti. yeay! cuti lagik?

 

ye saye bercuti lagi untuk menghabiskan duit² gaji saye. statement tak hengat!

 

28th is coming. apa ada dengan 28th?

 

Annual Dinner division aku!!

 

huwargh! tensen ok. theme adalah glam malatop! the very red carpet. mrasalah la malatop malam tu nanti.

 

tapi aku tak beli lagi pun dress malatop.

 

esok suda 26hb. 2 hari jerk lagik. esok pusing² satu selangor (haha) carik baju.

 

heels dah ada. makeup retis pun aku dah booked! tinggal lagi baju, tudung & hmm..clutch? aku nampak purse aku yang aku baru beli aritu pun ala clutch jerk.

 

dah ler lepas red carpet, katanya ada sesi bergambar macam ginih..

 

glamour_main

pengsan! smile_tongue

 

so hari ni aku dengan semangatnye setlekan kerja yang berduyun² datang tu.. jadik, esok best la senang-lenang-tak-yah-pikir-keja time jalan² tu kan?

 

agak² pakai macam ni dapat best dress x?

 

rihanna-south-gate-glamour-awards-dinner-08

 

 

kwang..kwang..kwang..!

Comments

suhailas said…
kena pakai yg lagi melatoppppp....

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta