2011

Happy Nu Year 2011 all! Party smile

 

 

 

apa azam kalian?

 

aku tak buat lagi wishlist 2011.

 

rasa macam banyakkkkk.

 

dan yang paling aku pasti –

 

Semoga Allah panjangkan usia aku & semoga amal ibadat ku juga bertambah seiring dengan umor yang semakin meningkat Disappointed smile

 

insyaAllah.

 

yang lelain:

 

nak jadi mommy terbaek!

nak jadi wifey terbaek!

nak jadi anak terbaek!

nak jadi pekerja terbaek! Be right back

(sedikit was2 di situ ye..)

 

sejak tua ni, aku dah jarang kuar gih celebrate nu year. kalo tak dulu klcc, dataran merdeka, starhill..

 

tambah2 lagi ada mek kenit ni. lagiii la maless!

 

tapi semalam aku kuar jugak.

 

pegi oneUtama. tak bleh la kaki ni nak duk lelepak je kat rumah ni.

 

sale memang gila2 punya kat sana. sempat la aku grab 3,4 helai baju aku & daddy. baju baby takde. sory ye nak, dah lama mommy x shopping baju sendirik. tunggu baby besar dulu baru kita beli lain ye? Winking smile

 

aku sampai sana Maghrib. lepas solat, baru ler aku menjalankan misi pencarian baju & melenguhkan tapak kaki. Alhamdulillah cekmek pun sporting jugak duk dalam stroller dia..

 

tuptap2, kuar mall dah pkl 10pm lbh. mall drag kot open hours tu.

dinner plk tapau kat Williams je. tapau Nasi Goreng Ketam & Spaghetti Bolognese ft. Meatball.

 

very da malatops nasi goreng ketam tu okeh!

 

harini nak kena kuar lagik. alasan nak kuar – beli barang dapor plk! Smile with tongue out

 

petang ni Mama otw datang KL dengan Yeo. yeayyyy!Party smile

 

esok maybe lepak kat rumah Yeo je lah kot.

 

lipat baju dah, basuh baju dah, sapu & mop lantai dah [last week], mandi…hmm blom lagik! alamak!

 

chow dulu uols!

 

enjoy the holidays~Just kidding

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta