3m, 3w, 1d

28/12/10 – Hannah Adelea berumur 3 bulan, 3 minggu & 1 hari.

 

kojap sajork!

 

dulu terketar² jantung duk pikir nak deliver kan dia. sekarang terketar² tangan pakaikan dia diapers+baju lepas mandi bila dia dah mula dubbing sogha mintak susu!smile_tongue

 

tak penah pun kan aku citer Hannah Adelea’s development kan?

 

isk.

 

secara ringkas la ye aku citer perkembangan dia dari dia lahir dulu..:

[jap mak belek diary jap..]

 

11/09/10 (day 5) – tali pusat suda tercabut

25/10/10 (day 49) – dia suda ‘sembang’ sambil senyum² smile_regular

26/10/10 (day 50) – dia kena sunat! oops!

31/10/10 (day 55) – 1st time she sleep well @ nite

18/11/10 (day 73) – 1st time ever potong kuku kaki dia done by daddy

19/11/10 (day 74) – belajar meniarap (hari pertama)

20/11/10 (day 75) – tadaa! meniarap suda (hari kedua)

02/12/10 (day 87) – start gelak bunyi

04/12/10 (day 89) – sembang dengan daddy sambil gelak² lagi & angkat kepala tegak masa meniarap

27/12/10 (day 111) – boleh pegang mainan by 2 hands and mainan tu masuk mulot!

 

Alhamdulillah Hannah Adelea sihat walafiat.

 

& perkembangannya jugak OK paed cakap.

 

next week jantung hati mommy suda 4mth.

 

8/12/10 nanti kena gih jumpa paed lagik amik 2nd jab pneumococcal vaccine.

 

Image1764bersama dengan kawan baik yang bernama Nyet Pink!

picture taken on 26/12/10

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta