Ramadhan 1431H

Salam semua.

 

eh dah 1st day bulan pose 1431H dah pun kan? kejap je masa berlalu.

 

hari ni jugak 1st time mommy cube² puasa ‘berdua’ ni. sebelum ni tak praktis pun puasa sunat Tongue out. sebelum ni rasa tak yakin je..+ tak bersungguh² sangat pon!

 

hari ni mommy nak jugak puasa. harap² Allah permudahkan urusan puasa mommy sepanjang bulan Ramadhan tahun ni. kalau boleh taknak la ganti banyak sangat tahun depan..

 

semalam & pagi ni masa sahur mommy pesan je kat baby “arini kita pose..jangan lapar² sangat ye.. petang kang kita makan! Wink

 

alhamdulillah sehingga sekarang 3pm, perut baby takde plk lapar² sangat. gerak² tu adalah. takde gerak mommy plk risau. semoga mommy dapat teruskan puasa ni sehingga petang & sehingga la hari² Ramadhan lain..insyaAllah..

 

hari ni mommy suda 35w,2d. dup dap dup dap!

 

35 Weeks Pregnant
 
dia suda beshar dalam tummy mommy! patut la berat lain macam je skrg ni perut mommy ye..
 
This week the final touches are being added to your mini-masterpiece and most of his development is going to packing on the pounds. While baby's movements may be becoming less jerky, he may do his final somersault in the womb soon—to put himself into the head-down position for birth.
 
oklah kepada semua readers (mrasa feeling ramai readers), saya ucapkan Selamat Berpuasa. semoga Ramadhan kali ini memberikan lebih keberkatan kepada kita semua.. insyaAllah..
 
 
 
p/s: dari pukul 11am tadi lagi mommy tgh counting down nak balik kul 430pm ni… haihh lambat nye jam gerak!
 
 
 

Comments

Wanita Mutalib said…
owh mummy juger yer :)

kiter baru 6 bulan :)

selamat berbuka ya :)

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta