mission weekend ni..

ini…

 

Image1020 

lihatlah dalam bilik dobi rumah aku. menarik kan?

 

baju² tu sebenarnya stock 1 minggu saje. ni belum masuk stock baju baby lagi nih.. campur² dengan baju yang dalam beg balik kampung haritu. tak sempat nak kuarkan sebab last weekend sangat full!

 

campur lagi dengan langsir satu rumah yang tengah tunggu Q nak masuk mesin & 1 comforter. ohh sangat la bizi esok & lusa ni! kalah kakak kedai dobi.

 

 

dan ini…

 

Image1021

 

cuci baju budak kecit. ada la 2,3 helai baju aku beli. towel, stokin, bla bla.

orang cakap (kena gak dengar cakap orang pengalaman skali skala), dah bleh siap² beg baju dalam keta skrg. mana lah tau in case kan..

 

harapnya cita² aku nak mendobi hujung minggu ni tercapai ler. jangan cakap sajork banyak, hasil nan ado uols!

 

 

p/s: ofis mak arini no water supply katanya. aku rasa nak jer cite kat ch551, suh kasi masuk dalam dokumentari “I Shouldn’t BE Alive”. hiks. payah okeh nak peepee, poopoo, solat.. uwaaa. mak nak balik laaaaa!

 

 

 

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

benci.bilang.cinta

nasi berlauk kelate, anyone?