bye-bye 2nd semester =P

jeng..jeng..jeng..

 

hari ni 14 June 2010 mommy is..

 

trimester

 

..in the final week in 2nd semester trimester. sekejap je kan. suda nak masuk semester trimester 3. suda nak jadik senior. :P

 

bila dah masuk 3rd trimester ni, tak lain tak bukan pikir tentang ChildBirth!

 

ohhh..dup dap dup dap!

 

pregnancy

175 days have passed.

91 days to go baby!

13 weeks more left.

66% has passed.

 

kejap je masa tu berlalu.

 

doakan pada mommy & baby selamat ya. selamat melahirkan dengan senangnya. insyaAllah :)

 

ada sesetengah tu dah ada nama ‘gelaran’ kat baby masa ni.

 

mommy plk suluh², baby malu la. so takleh nak decide gelarkan apa. so panggil Baby sajork la. tak kisah la gegirl ke boboy ke.. janji sihat walafiat :) amin..

 

yang penting, kalau pompuan ada Nik …… & kalau laki Wan Ahmad……

 

sebabnya….mak aku cakap tanak kasik nama Nik & Wan tu hilang dari family. so semua cucu² mak aku kalau laki msti ada Wan Ahmad & pompuan Nik bla bla..

 

aku plk bab nama ni memang pening la. nama daddy pun suda panjangggg. nama anak mesti ler kementot² je. kang nak isi form masuk U susah plak kang. haihh la.

 

last week (selasa kot), one of my BFF suda delivered. kalau tak hari² aku chatting dgn dia je sembang² pasal baby. tau je dia dah terbukak 3cm, aku plk gelabah lebih ;) alhamdulillah dengan jayanya dia deliver baby boy, 3.2kg. nak melawat pun tak sempat memandangkan weekend full dengan kenduri + kedatangan family dari kedah.

 

nak expose skit bleh ke?

 

Image1007

tada! *ini bukan gambar lucas okeh!* haha

 

masa ni 26weeks.. aku tatau la perut ni diklasifikasikan tecik ke besor.

 

 

P12-06-10_15.42

 

nih candid dari my in-law. gambar aku dari belakang dah la ya! haha. daddy plk  duk menung padia pun tatau la.. *iloveub!* wink

 

gambar kat atas tu masa aku attend wedding ceremony sedara belah jamjul kat segambut. semua family turun. hari sabtu tu hujan punya la lebat. takde la lama pun hujan tu, tapi hasilnya….

 

Image1012

banjir kilat!

 

kat mana ni ya? jalan ipoh kot. patutlah jalan jem lain macam. KL..KL… hmm..

 

oh ya! World Cup Fever.

 

tengok la kat lobby ofis aku. how their fever… =]

 

Image1010

 

Image1011

 

yang bestnya, ada timeoff lagik. so pada sesape yang tengok game 2.30am tu, harusla lebam biji mata kalau masuk ofis awl² pagi kan? So ofis aku kasik chance masuk lewat dalam 10.30am janji isi form timeoff tu.

 

sebelum tutup tirai entry ni, nak buh gambar sekeping lagik la…

 

Image1015

 

baekkkkk punya landing.

 

jamjul & umairah.

 

practise make perfect kan? ;)

 

 

 

Comments

Art Tea said…
Salam nor..huhu..kejap jah deh..doa moga semua berjln lancar.. :)
a m l y n y x said…
Salam mie.. tuh la kejap je. tup2 anok besor dh kekgih..uhu

tq mie. iAllah harap2 semua nya ok.. :)

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta