ketatnya peruttt akuh!

minggu ni aku rasa tak berapa nak sihat ler. pagi² senin tu kepala pusing. migrain dari hari ahad lg. aku masuk jugak keje halfday.

 

plan konon²nya unwell lagik, aku nak rest je kat rumah hari selasa tu. eh skali ok ler plk selasa. gagah perkasa lagi pegi keje!

 

rabu plk bangun² pagi perut rasa ketat lain macam je. macam angin gituh. aku makan dengan seleranya malam semalam tu. mcChicken mcD tu. nape plak macam x makan je nih. haih la.. mesti anak mommy duk main tendang² dengan angin kat dalam tummy tu kan? LOL

 

masuk keje hari ni ingat kan dah ok la bila pekena milo panas & roti. rupanya tak. ni lepas lunch pun still tak leh concentrate keja. duk layan angin² cinta dalam perut ni. haihhh la. ni mesti kena baring ni kan? esok la kita baring ya baby! hiks. pec lobs ponteng esok!

 

lunch time tadi sempat call Klinik Ajwa nak tanya appointment nak buat scan 3d, detail scan, etc tu. dia kata better buat 24 wks & above tapi sebelum 32 wks. this wk mommy baru 22wks++ je. so dan la buat checkup biasa ujung bulan ni & set appointment masa tu.

 

sebelum baby kuar ni, mommy plan nak gih honeymoon dengan daddy berdua²an akhir bulan ni time cuti wesak. dah pao Boss suh sponsor hotel time cuti ni. haha. hambek, brani sangat offer hotel² free kat aku sape suruh kan? tapi sampai sekarang den tak dapek pun laie feedback reservation hotel dari pihak sana. tunggu ajolah.

 

kitaorang tak plan pegi jauh pun. gih Cameron Highland je. cadangnya lepas menghabiskan masa kat atas tu dalam 2,3 hari terus nak balik kampung aku. tapi plan cancel! lepas gih seronok² tu, aku balik KL masuk ofis macam biasa & next week tu baru ler nak amik cuti balik kampung. sebab 7 & 8 June tu kitaorang ada training. lepas ni mommy & daddy plan nak jadik business partner! ;) *wish us lucksss!*

 

banyaknye planning akuh. aku hanya plan, Dia yang tentukan.

Comments

Ummi Humaira said…
salam nor

jaga diri baik2
a m l y n y x said…
salam ummi..
iAllah.. tkasih :)

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta