december

i loveee the December this year.

sebabbbbbbb….

mulai minggu ni sampai akhir bulan (akhir tahun) aku keja 4hari seminggu sajork. mak skeeee!! *clap clap*  isnin-khamis sahaja. best². perkara tu memberikan aku motivasi pepagi isnin utk bangun awal pegi keja. hihi.

& this december also will my busy month. very der bizi okeh. bukan bizi kat ofc. bizi kerja² kat rumah. bizi keja kat ofc aku tak mau amik pusing. memang salu bz. so lupakan saja. hehe.

due to bizi² di rumah, i am now looking for moving company. boxes. erghh. bizi yang akan membuatkan aku tired.

one more to stori here… saya nak jadi vampire jugak bleh?? heheeh

inilah kisahnya bila suda addicted to twilight. hahaha. matilah outdated!

twilight-movie-poster 
sebelom ni orang duk sibuk twilight sana sini aku buat bodo saja okeh. scary bunyinya cite² vampire terbakar bagai ni kan. last² aku gagah & berani kan diri tgk sensorang kat HBO eh ke ch mana memalam kol 12am aritu. encik husband suda zzZzz. aku siap tutup mata okeh masa Edward vampire nak tunjuk rupa dia masa kena matahari tu. korang nak tau apa kuar? hah. silalah tengok sdiri & addicted sama mcm aku jugak. ;)

berulang² kali aku tengok, tak bosan aku. adore u Mr Cullen! hahahah larikkkk

ok lah. nak set schedule & paksa ajak jamjul gih tengok New Moon plk. tapi kalo macam ni lah gayanya, aku rasa beli dvd lagi bagus ni. bleh over feeling kat rumah. lagi syi0k!

new_moon_poster_edward motifffff??? letak gambar poster Edward sajork?? hiks….

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta