pre-launch

nakkk jugak mem pra-rasmikan blog bisnes aku walaupon tak complete siap lagik. hehe.

bismillahirrahmanirrahim…

dengan ini saya pra-rasmikan blog bisnes saya iaitu…

logo3

*silalah klik banner ini!*

slowly lah aku touch up lagi blog ni. kepada sesapa yang nak beli, dipersilakan oke! walaupon tak siap lagi blog ni, tapi takpe. suda boley shopping-menyopping. jgn risau.

inilah kelebihan berbisnes kat tenet kan, kalo kat alam nyata ada ko nak bukak kedai walaupon kedai tak siap bumbung lagik? air-api tak masukkan lagik?  nan-ado oke! tapi kat kedai alam maya ni, tak siap shantek-shantek kedai pon takpe, suda boleh jual-beli. katanya.

ok uols, selamat bershopping! gamba pon takde kat kedai aku tuh sebab most of the product are really well known, so tugas aku di sini adalah menjual dengan harga yang rendah dari pasaran. itu sajork. nak snap pict & upload dlm blog, bukan keja aku buat masa skrg ye. later maybe :pemalas! *takyah snap pon takpe, berlambak dalam intenet hihi*

itu saje. nanti war-warkan lah pada kawan-kawan anda yang lain ye. bagi lah link kedai saya tu. ma aseh!

http://ucu-e-shop.blogspot.com

Comments

Aimi A.Z said…
wah... dia pun dah ade sales blog.. baus2.. :P
a m l y n y x said…
tQ aimi. rajin2 lah jengok ye. ;)

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta