*sigh* ?

i have few things to update. lemme do the list here. *kalo tak aku lupa*

  1. about the wedding my in-law in AloqStaq & Perak *bukan update byk sgt pon just upload a few picts*
  2. pursehook yang aku menang aritu *hiks. tak abis² lagi expose u ols* dah lamaaaa selamat aku terima. nti aku upload jgk gambarnye. *sama je lah dgn kat alicewonders* tapi mak tak kira nk tunjuk jgk kat sinih.
  3. *eh rasa mcm banyak. dua tu je ke??*

takpelah nanti aku igt, aku add-on la kat list tu. seeeee, dua tajuk di atas adalah berkaitan gambar u ols. bila lah aku nak jumpa usb cable cam aku nih. aish. kena gih beli card reader nih, tapi bila tah nak pegi beli. sesape ada card reader? pinjam boley?

arini takde apa pon aku nak stori, cuma nak mengeluh sket je.

charlie-sigh-769156o

ohh choc

ohh cheese cake

ohhh aiskrim

 

p/s: palinggggg best musim nih nasi panas+ikan goreng+tempoyak. waaah mavelessss!!p/p/s: wish me luckssssss ye u ols!

oh oh oh lagi,

Comments

Hasnor said…
u olssss..sy ado..ahahah nk pinjam??? kekekekeek
a m l y n y x said…
eh mujoo lah ado ore jawab. bleh jugok tuh. pinjey neh. pos laju ko gano tuh. hikss
f R i h A said…
tempoyak jgn sebut...meleleh air liur ni...
~iFsYudz~ said…
tempoyak pulak...mementang musim derian nih hehe
a m l y n y x said…
friha - jom leleh sama2. mmg xtahan ooo. xsabaq nak blk kg mkn puas2 :p

ifsyudz - hehe biasalah. nk ngidam time x musim derian pyh nk dpt.

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta