free bag!

ye! tak lain tak bukan contest yang aku masuk mesti hadiahnya beg. hehe ;)

kali ni contest yang dianjurkan oleh MOB – malaysiaonlinebabyshops & alicewonders.com.

lemme put the rules first…

MOBS & ALICE WONDERS : Giveaway Contest - Win a bag of your choice!

mobs

MOBS & Alice Wonders .....
PROUDLY brings you a joint ventured GIVEAWAY CONTEST !!!

Contest Period :
16th June till 23rd June 2009

Want to WIN the bag of your choice??
Read more below ...

1. Leave a COMMENT here with "Me need a bag because...."

2.
Choose a bag from Alice Wonders website at http://www.alicewonders.com

3. Don't forget to include your email address

... simple 3-steps and you are in the run of winning your choice of bag !! :)
Simple right?


Sample entry
"Me need a bag because I LOVE BAGS!!"
I want a Dancing Daisies Front Flap Shoulder Bag
My email address is
xyz@gmail.com

Want to DOUBLE your chances of winning?

BLOG ABOUT THE CONTEST
and do a write up about the bag you want to win!!

1. Blog must link to MOBS giveaway post

2. Blog must feature their favourite bag from AliceWonders.com

3. Make sure you leave a comment here with your BLOG LINK and email as well so we know you have blogged about it and doubling your chances of winning!!

***********************************************************************************************

here we go!

my choice for this contest is…

slingbag4the name is…. Black Magic 3-in-1 Shoulder, Sling & Clutch Bag

nama pon 3-in-1 kan, so dia bleh jadik handbag biasa, sling bag dengan chain strap yang panjang & boleh jugak wat clutch. kepit je bawah ketiak.

dalam banyak² kaler, aku amik kaler itam. yes sangat general kan. memang ler sebab nanti boleh la sesenang hati aku matching kan dengan baju kaler apa pon. sangat lah berfikiran ke depan kan aku nih. sudah pikir dress color katanya. hiks.

maybe aku TAK bawak Black Magic 3-in-1 Shoulder, Sling & Clutch Bag ke ofis kot. sebab banyak sangat harta-karun-sampah-sarap dalam handbag ofis tu. tak seswai okeh isi harta-karun aku tu dlm beg ni. aku rasa beg nih sesuai sangat² kalo bawak pegi wedding ceremony, dinner atau apa² je event yang kampeni organise. yelah nak bawak apa sangat kalo pegi event macam tu, setakat purse, handphone & mekap sket. kunci keta pon boleh jugak nak selit tu *kalo jamjul tak pegi la kan*, kalo dia ada poket nya seolah² poket doraemon!

ok dah dah berangan! tu baru nak submit kontest dah berangan bagai, kalo tak dapat letih je otak  aku nih berangan kan. =p *tapi takpe, otak aku memang suka berpikiran jauh pon hehe*

tapi…tambah la sket lagik. aku nak jugak jadi macam depa ni..

chanel_classic_2_55_bag 

chanel_bag

     

74120927LS050_Cannes_Le_Scachanel255silver














Me need a bag because I never have this classic-stylish handbag for my collection yet! All bags I have are purposely for going work (oh no! please don’t think that all those bags are stereotype with same color & the design). I do have bags with various colors & designs, but not yet with this one. I am still use the same bag for work & attending other events like wedding ceremony. Pity me huh? =X

So why not if I get this new handbag with a very classique style even it was launched 50 years ago but it still stylish today. The chain shoulder strap that allows my hands to be free =]

With the black color, it can be match with all my dress colors! Hmm, I likeeee!!! =)

 

cheers!

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta