<under maintenance>

L U T G is under maintenance. 

Under%20Maintenance%20Picture

kepada sume kawan-kawan yang blog nya belum termasuk dlm list kat tepi ni, jangan segan jangan malu tinggalkan url blog kat chatbox kat sebelah, nti sy update dlm list.

kepada semua yang terjengok di sini, ye inilah kulit baru L U T G?. hahahahah. lagi kanak-kanak ribena kan? iyolah, bawah ‘garden’ katanya.

sesi penambahan beberapa applications are on progress.

sekian itu je untuk kali ni,

 

p/s: inilah jadinya bila tergedik nak berkulit baru d pukul 3pagi, try & error langsung terlupa nak wat backup. sedih nih kalo lecturer IT aku dulu dengor. 5 tahun ngaji, important part leh lupa. backup! Eye-rolling

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta