ianya dah bermula!

uhh wedding card kat rumah aku berlambak-lambak. ramai betui kan nak mengawan kawen bulan 5 ni. yang chup ngan mulut dulu pon ada, tapi kad nya nan ado lg u ols! kalo aku igt & free boley lah aku pegi, klu tak SORRY manyak² ye kawan-kawan. nak memuaskan hati sume pihak ni payah. hahaha matilah feeling wakil rakyat katanya.

Jejak je kaki bulan Mei, terus berpakpong pakpong.

2 Mei – Bangsar, Jerteh & Pasir Puteh (cemano u ols nak berkejar ke majlis yang jaraknya lbh krg 450km tu??) Tapi mak pilih Jerteh & Pasir Puteh ~ *insyaAllah* la sebab yang kat Bangsar tu akad nikah sajork, sanding ari lain.

10 Mei – Bangsar

23 Mei – Nogori 9

31 Mei – Sg Buloh, Sg Besar & Jengka Pahang

6 Jun – Selayang, Kota Bharu, Klang & Alor Staq (ofkos la balik AS sbb yang tawen tu my SIL!)

14 Jun – Teluk Intan

selit sket ~ 24 & 31 Mei ~ the Anniversary! sempat ke nak celebrate ni? last year punya planning nak pegi negeri meowmeow, tapi memandangkan banyak komitmen *bukan komitmen nak attend wedding org len jerk* dalam masa terdekat ni, haruslah delay sajork planning itu.

tiap kali nak pegi wedding owang ni, benda yang paling aku menci skali adalah…

nak kena pikir adiah apa nak beli??? takkan asik sama je kan.

kepada semua yang nak kawen tu, aku ucapkan…

wedding_bears

dengan pesanan jangan marah jangan sedih kalo aku tak gih wedding korang sebab aku jgk manushia biasa yang tak dapat memenuhi semua undangan. ahhh matilah feeling Menteri Besar pulak! hahahaha.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta