FRIENDSHIP Award!

kak yah senior aku kat SMACH cum org kampong aku bg award ni. 1st award ni. wpon dah lama jd blogger, tp sebelum ni aku tak brp nak tegar berblog nih. takdak point nak tulis+bizi+line tak clear+bla bla..


tatau kenapa tahun 2008 ni aku nk jd seorg yg tegar plk berblog. padahal takde pon dalam list azam aku awal tahun aritu. hrp² tahun dpn dan seterusnya aku masih jd blogger yg tegar lg la ye.



okeh award nih berbentuk....



seekor beruk monyet. aku stuju ngan kakyah motif apa award ni menunjukkan seekor monyet pon aku tatau. maybe monyet man's bestfren?? hahaha eh bukan ke dog's man's bestfren. apa² lah.

anyway THANKSss kat kakyah bg award ni. kita ikut je lah T&C award ni ek.

Syarat²nya...

1. Barang sesiapa yang mendapat award ini, mesti meletakkannya didalam blog masing-masing. - checked!

2. Link semula kepada pemberi... kakyah, silalah jengok kat sini balik k!

3. Kemudian.. anugerahkan award ini kepada 5 orang kerdil.

4. Seterusnya.. hendaklah meninggalkan pesanan atau kad jemputan kepada penerima.

*********************************************************************************************

Dia suh bagi kat 5 orang kerdil ek? kerdil dari sifat fizikal ke cmne?? hehe. okeh aku bagi award ni kat....

a - hasnor *glemer uols. nama u ols terpampang kat blog mak.hik*

b - waniey *ofismate aku yg bakal dpt title EXofcmate soon. sob sob*

c - kak yong *exClassmate aku kat SMACH dulu*

d - jiran aku, mama Fawwaz *tp tak macam jiran pon kan.kan.huhu*

e - mami hapi *lom, amik award ni kalu xse sakit peghut tuh*

then, its D O N E ! ~

Comments

cik_ixora said…
huhuhu di sini, saya ingin mengucapkn ribuan terima kasih kerana undian anda! thanks for all votes...kalau bukan kerana anda, maka tiadalah saya disini...undilah saya! tima kasih...waahhh giteww..dpt beruk sajokk..hahahaah tenkiu
CuPiD.sTuPiD said…
tak paham apa motif beruk ni... hehe... tapi thanks... I'm truly honored... Sukanya saya... ~sambil bertepuk2 tangan
a m l y n y x said…
beruk tu tanda kasih sayang mak pd u ols.hihik
a m l y n y x said…
hahah waniey. yes i dont know too beruk for what?? amik je la buat pet oke. *tepuk³*
HEMY said…
sy melompat dr blog kawan singgah ke sini...

apa sbnrya tajuk award ni??blogger tegar ke??
a m l y n y x said…
hi HEMY. tQ sbb lompat² ke sini. hmm betui jgk kan. apa award ni ar? lupa plk sy nak tny pd pemberi award ni..nway, tQ for de question!~
*HEMY, nti lompat la lg ke sini toing toing*~

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta