kulit baru

kulit blog aku dah bertukor ghupe.
aish, ada bunge-bunge, ada itek *eh itek ke? mcm burong la plk*.
simple. tapi de veri kanak-kanak sket kan.
tak kisah ler.
dah dua ari aku pening carik kulit baru utk blog aku nih.
last-last jumpa jugak.
bukan senang nak jumpa yang berkenan.
++ aku memang cerewet sket bab2 memilih ni.
sebenornya aku takde pon plan nak tukar aku nye kulit blog nih,
tapi tetiba kulit lame ada masalah kulit..ekzema kot, so nak tanak terpaksa ler aku tukar.
kalo tak tukar, nampak macam huduh je. kalo dah huduh, aku pon malas la nak updet blog aku.
thihihi. itu je sebenornye.

enjoy kulit baru gue!

** tetiba sume prev entry aku jadik kecik urup dia. nih mesti dah tersetting dalam kulit baru ni. takpelah, start entry ni, aku akan wat urup besau2. yang lepas tu malas ler aku nk ngedit satu-satu..



Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta