meeting 2nd ed.

erm..sambong balik pasal meeting arituh..yg attend meeting tuh sume bdk dpmt aku - aku, ja'a, taufiq, azraai, n all org2 'beso' lam company haku - arpan, edward n roger.huhu, aku seko je lah pompuan.hape yg diorg meetingkan pom aku x paham daa....dahle aircond sejuk giles..terketar2 aku di buatnya...tp, cam biase ar aku nih!hangguk kalahkan org yg sememangnye paham.org paham pon x hangguk lagu tuh..uhuhuk..si george plak senyum jerk...x paham le tuh!!

mujo le bnda alah tuh x lame. tp, mase dok meeting tuh, bos slalu jerk sebot nama haku...nak suh aku assist ja'a lam buat hape tah..ja'a cover aku.dia cakap aku buat tu lah, ni lah..alahai, bile la aku nak phm bende2 nih sume..aku seperti biase, HANGGUK! jgn x hangguk..owh....

itulah pengalam pertamaku meeting ngan BOD....tah hape2 la haku nih...

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta