meetiNg!

erm...kak ida x dtg keja.cuti.p check-up anak dia.huhu.aku mule terpikir ngan sape la aku nak p lunch nih..uhuk..uhuk..nak tel kak ina kang segan la plk.kot2 dia dah ade accompany ngan sape2 nak kuar mkn ke..isk mane la kite tau kan..ye la, aku br je kat cnih..dia tuh kire super duper top senior aku ler..x brani nak wat lbh krg even though dia mmg baik gile..kiut!x sangka she is 30's coz dia tuh kiut&kecik je berbanding ngan aku..ok stop komen owang!

arinih, aku nyaris2 terlepas bas LRT..mujo le aku dgn muke x malu nye, berkejar2an kejor bas..itupon psl aku tgk ade sorg mamat tu duk berlari2..aku pon tompang 2kaki..eheee.. sampai je kat opis, aku bli sandwich & naik opis, pintu masih tertutup rapat..ala, diorg nih x sampai2 lagi la nih..adui..terpaksela melepak kat tangga dulu..isk..isk..

around 0915, aku dpt msg dari boss aku..suh attend meeting kol 0930..waduh2, meeting pe plk ni?erm..nanti le aku sambung ni ekk..aku ada kije skit maaa....

~~~2 b cOntinued daaaa~~~

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta