hello world!

hello world katanye.

padahal takde sape pun baca blog inih.
kesian.

hiks.

tapi takpelah.
anggap je inilah diary yang jarang diupdate oleh tuannya.
bosan² baca entry lama² best jugak kan!

makan tahun mak ni nak update belog.
bizi. 
atau tak reti nak manage masa.

untuk sape² yang tak tau atau takmau amik tau pun takpe...
aku sekarang ni dah jadi student balik.
gigih katanye.

semester ni dah masuk 2nd sem.
kalau tiada aral melintang patah di tengah jalan, inshaAllah end of 2014 settle ler.
pastu nak sambung lagi,
pengsan!

many things changes in this short times.
dulu 20an, sekarang dah 30an.
dah kertu rupanya.
bila nak insap tah kan.

ini anak mak.
sorang ni je la dulu.
tunggu habes belajor dulu la sambung branak.

itu adelah hasil dari perfect365 apps yer deknon.
remaja gittew anak aku.

ni versi kanak-kanak riang ria ribena plk..
LUTG~

makin banyak akai.
makin lasak.
makin buat mommy pening.
makin buat mommy sayang.
makin buat mommy rindu.


semoga hannahadelea membesar dengan sihat walafiat & sentiasa dilindungi Allah SWT sokmo²!

till then,

next year ke next next time la plk aku update yer!





Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta