meroyan?

aritu aku kemaruk citer Nora Elena.

aku duk pikir2 maybe aku minat pada mat Aron Ajis tu kot.

lepas2 tu kan banyak drama dia berlakon.

tapi satu habuk pun aku tak layan.

layan jap,

pastu tukar channel.

ohh baru aku tau.

aku tak minat pada mamat tu.

aku ghupenya minat pada Seth Tan je.

watak sethtan je mak minat deknon.

watak yang impossible sangat nak jumpa dalam alam realiti ni.

 

pastu sekarang aku kemaruk citer korea pulak.

duluuuuuuuuu masa remaja memang aku minat citer2 jepun/cina.

dulu kan kat tv mana ler ada sangat citer korea.

citer jepun & cina (kantonis) banyak kan.

masa zaman blajar dulu aku siap install TV Card dalam pc aku sebab nak layan citer Jepun.

malas aku nak berebut channel kat bilik TV.

memang fanatik habes la ngan Takuya Kimura, Takeshi Kaneishiro, Yutaka Takeinechi, Takashi Sorimachi, etc (aku taktau la semua typo tu betui tak)

pastu bila dah keje,

dah kawen..

tak sompat mak nak layan feeling2 nih.

 

pastu bila dah tua ni,

belek2 tv cari citer jepun.

dah tak de deknon.

belek2 citer kantonis,

tak syok sangat nak layan.

haihh.

 

dulu awal2 kawen ada aku layan korea ni,

tapi on-off.

tak seserius sekarang.

haha ayat tak bleh blah!

 

tapi sekarang seriussss noks!

sampai aku sekarang takut nak cuti duk rumah.

mesti tak jadi keja lain bila aku TERRR bukak dramasub.com,

koreandrama.tv, kimchidramas.net

takut beb!

kwangkwangkwang

 

sekarang aku meroyan dengan citer ni..

 

myung_wol_the_spy2

Myung Wol the Spy (Beautiful Spy)

 

kat KBS ch airing every monday & tuesday baru ep 12 kot.

tapi aku follow rapat yang iras2 aku antara pelakonnya – aku dah abes dah ep 18.

dan tanpa boring aku boleh lagi re-watch dalam internet,

rewatch past ep dalam ch 391.

 

 

 

 

 

 

sekian aku meroyan utk kali ini.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta