store cleaning

hari nih aku clean store rumah.

 

banyak rupanya items boleh buh di mudah.my Open-mouthed smile

ye la dari duk menyemak dalam rumah tak pakai2 tu, baiklah letgo murah2 kan?

 

tapi bukan hari ni la nak advertise tuh, nanti ler next month ke.. kasi setle cleaning2 dulu…

picture pun kena snap lawo2, baru orang berminat nak membeli..

 

mujor ler buchuk mommy tido lena skrg, boleh la mommy buat kerja housekeeping lebih skit. semalam tanak tido awal (maybe dia dah tido lama before tu kot). pukul 12.30midnite still tanak tido, end up daddy tepuk2 baru tido. janji tangan dia pegang muka, idung @ mulut daddy. ohh very anak daddy! tape, mommy bleh bersenang lenang tido…Sarcastic smile

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta