25 June, 10pm (GMT +8)

nantikan…

 

bra por

 

walaupun ni bukan la semi final atau final, tapi game malam ni sangat penting untuk aku & jamjul. kebetulan pulak team kitaorang dalam Group sama iaitu G. dahlah ni 3rd match which is means last match for each group.

 

grp g

 

tengok kat table tu dua² team (Brazil & Portugal) dah bleh p ke next stage. tapi sape yang menang malam ni, kita tungguuuuuu!

jamjul tak abis² duk gila tengok kat youtube sejarah Portugal hantam North Korea 7-0 aritu. bangga tak abes! huh!

 

takpa b. kita tengok malam ni plk! aku dah cakap kat kawan² aku, kalau Brazil kalah aku nak majuk! hahah LOL~

 

pity France & Italy for this year kan..suda keluar. next 16 teams pun depa tak leh nak p. haihhh! very bad lucks for them this WC!

 

oh ya! malam ni jugek aku kena start posa(Dr cakap start posa kul 10pm) sebab esok nak ‘breakfast’ dengan air gula yang lazat.. yummy! tapi bleh ke aku tak makan minum milo masa tengok game nanti? cabaran betul ler!

 

esok pepagi Dr suh gih klinik awal² pagi dalam 8am nak buat MGTT. aku tatau la menjadi kenyataan tak bangun sebelum jam 8 pada pagi Sabtu nih. harap² boleh la. semangat MGTT! uwaaa.

 

esok jugak jadual agak full. lunch esok suda free sebab cousin aku buat kenduri kawen adik ipar dia kat Serdang. so petang tu, maybe singgah di Putrajaya sat jumpa kawan sambil² kita mencari duit lebey ;)

 

newborn baby yang suda berumur 18 hari pun aku x jenguk² lagik kat Saujana Utama tuh. nama je weekend, jadual pun full!

 

 

p/s: korang ingat aku tak amik pot pasal world cup? aku fanatik gila okeh especially masa WC’98 dulu. tapi bila dah besor² ni & takde geng nak tengok game pepagi buta, aku jadi slow skit. so lepas kawen, this is 1st WC aku bleh layan dengan jamjul :)

 

 

love,

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta