Subang Parade Medical Centre

sedikit update.

 

tengahari tadi aku ke pantry nak ambik air masak. baru aku perasan tea lady pantry level aku tu tak nampak muka sejak dua menjak ni.

 

kebetulan pada masa tu ada sorang tea lady lain. indonesian. orang baru aku rasa. aku pun mula jadi peramah.

 

aku: eh kak shi*a tak masuk lagi ye?
tealady (tl): ya belom.

aku: demam lagi?

tl: iya.

aku: uihh lamanya.

tl: dia masuk wad.

aku: iye?? demam ape?

tl: denggi,

aku: hospital mana dia masuk?

tl: subang.

aku: oo. sjmc ke?

tl: hmmm….. <--- lama ni dia punya hmmmm…

 

masa tu aku dah setle amik air.

 

tl: SUBANG PARADE.. <--- gile confident dia cakap ni!

 

 

mak pengsan! hospital nya Subang Parade uols.

 

lepas ni aku nak gih buat monthly checkup kat Subang Parade la.. hikss.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta