almost 1am, but…

i cant sleep!!

 

itu la bahana tido di petang hari dengan nyenyaknya sampai malam nya aku suda tidak boleh tido. ughhh.

 

alang-alang tak tido lagi ni, boleh la aku citer sikit tentang rezeki yg aku maksudkan tu. semua suda almaklum lah aku rasa.

 

alhamdulillah. syukur. thanks Allah.

 

i am expecting! mommy to be is here! ;)

 

mom%20to%20be%201

 

the very goooood news tu aku dapat tau end of last month.

 

aku harap baby sihat & selamat dalam tummy aku nih. *jangan lah jadi apa-apa yang tak best sepanjang aku gemok preggie ni. amin*

 

macam cik-ixora cakap, rejeki tahun baru. alhamdulillah. hoping 2010 will bring more joys to me & family :)

 

my EDD will be on September. insyaAllah lepas raya. so 2 things yang suda maklum adalah:

 

1) no baju raya on this raya *jubah bleh kott. haruslah nak matching kaler ngan jamjul! hikss*

 

2) makan puas-puas sate, rendang, ketupat, nasi minyak etc etc masa hari raya tu. haha!

 

the exact edd not yet clarify. sebab aku punya period irregular. so taleh pakai LMP, kena scan size janin. aritu dah scan, edd dalam 13/9. tapi utk lebih pengesahan, end of this month scan lagik. ukur size masa dia besar sikit.

 

kepada semua, doa-doakan saya semoga saya & baby sihat & selamat ye..

insyaAllah..

 

 

**ala..tak ngantuk lagi nih. cemano??

 

Comments

ummi humaira said…
salam ...

Alhamdulillah dah bertambah lg sorang ank penakan kak chaq .mdh2an sihat sejahtera , jaga diri baik2
a m l y n y x said…
salam k.chaq...

insyaAllah semoga semuanya selamat..
kchaq doa2kan utk kami ya?

t.kasih k.chaq :)
f R i h A said…
tahniah2 :).... well, mungkin serasi kot duduk rumah baru ;)
ainmanisa said…
bln 9 eh... hehe.. doa2 la jgn dia ketegaq mcm mak sedara dia... hahaha~ kalo dak, pening pama dia nnti... :p
a m l y n y x said…
friha, hehe. mungkin la kot serasi. tapiii..dia dah 'jadi' masa kat rmh lama lg :P

ainmanisa, heheh. bapak dia pun ketegaq gak tu LOL

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta