survey di akhir tahun

SANGATTTTTTT sesuai hari ni aku dapat email dari Management suh buat…

2009 Employee Satisfaction Survey

dengan mood tak berapa baik hari ni, elok sangat lah aku luahkan segala yang tak puas hati tu.

pantang soalan ada kaitan benefits staff semua aku jawab TIDAK SETUJU!

selain daripada tu banyak lagi la aku TIDAK SETUJU. hihiik.

seingat aku, dulu dah penah kuar survey ni pertengahan tahun aritu.
masa tu mood pun baik, makanya aku pon jawab secara baik.

Employee Satisfaction Surveyedimaka nyatalah di sini ye adik-adik, jawab survey sangat bergantung kepada mood anda! hiks.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta