Year of Ox

for all Chinese out there *macam lah ada orang Cina baca blog aku kan..* wish you…

Gong Xi Fa Chai!

gxfc

2009 – Year of The Ox

year_of_the_ox

aku nak ber GongXiFaChai kat kampong… meriah oo kat kg aku sbb belakang depan kiri kanan sume Cina.

*Limau Mandarin penuh peti aku. kena usung bawak balik kg ni, tak abish den nak makan. rejekii*

So BYE BYE u olsssss..

Map picture

*kampong i*

P/S: Hobi mak aku tak lain kalo time CNY, kira anak² jiran aku yang ada anak seramai 13 orang balik celebrate CNY. sampai sekarang pon aku & family terlekat panggil dia ‘Mek 13’. hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

m0mmy yang cuak!

nasi berlauk kelate, anyone?

benci.bilang.cinta